ОПТИМІЗАЦІЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДСИСТЕМИ ЗОВНІШНОЇ ПАМ’ЯТІ У СКЛАДІ НАКОПИЧУВАЧІВ SSD ТА HDD (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
Розглянуті можливості оптимізації функціонування підсистеми зовнішньої пам’яті, що складається з системного SSD та файлового сховища у вигляді HDD, персонального комп’ютера під управлінням Microsoft WINDOWS 10. Метою оптимізації є мінімізація латентності вказаної підсистеми за умови максимізації тривалості циклу використання SSD.