РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО СЕРВІСУ ОСЛУГОВУВАННЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ОНКОЛОГІЧНОГО ДИСПАНСЕРУ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В даній статті розглядається процес створення програмного сервісу обслуговування Полтавського обласного онкологічного диспансеру. Ключові слова: Web-програмування, база даних, лікарська документація, phpMyAdmin.