(untitled) (Oil and Gas Engineering, 2017)
Висвітлено особливості спеціальності «Обладнання нафтових і газових промислів». Проаналізовано види машин, механізмів, та їх використання в галузі. Обґрунтовано вагоме місце спеціальності в галузевій інженерній механіці. Акцентовано увагу на важливості знань класичної механіки при підготовці фахівців.