(untitled) (Oil and Gas Engineering, 2017)
Розглянуто питання розроблення полегшених і легких тампонажних матеріалів, описані механізми задіяні при їх розробленні. Розроблено рецептури нових полегшених і легких тампонажних сумішей для застосування в різноманітних гірничо–геологічних умовах глибоких нафтових і газових свердловин.