(untitled) (Oil and Gas Engineering, 2017)
На основі фактичного матеріалу з випробування карбонатних відкладів на території Дніпровсько-Донецькій западині проаналізовані результати випробування карбонатних відкладів у процесі буріння свердловин. Визначені недоліки технологічного і технічного аспекту та вказаний напрямок підвищення якості і достовірності результатів застосування випробувачів пластів для оцінки карбонатів в процесі буріння свердловин.