ВІД ПРОЕКТУ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЙ (Oil and Gas Engineering, 2017)
В матеріалі підіймаються важливі проблеми модернізації існуючого і створення нового бурового обладнання свердловин. Автор загострює увагу на недоліках існуючої техніки та технологій буріння та пропонує ряд інноваційних технічних рішень в галузі буріння свердловин.