ОБҐРУНТУВАННЯ ПЕРСПЕКТИВ ЗАСТОСУВАННЯ РІДИННО-ГАЗОВОГО ЕЖЕКТОРА З ПОДОВЖЕНОЮ КАМЕРОЮ ЗМІШУВАННЯ В ЯКОСТІ РЕАКТОРА ГІДРАТОУТВОРЕННЯ (Oil and Gas Engineering, 2017)
Виконано аналіз відомих конструкцій контактних пристроїв для утворення газових гідратів. Обгрунтовано можливість застосування водо-газових ежекторів з подовженою камерою змішування в якості реакторів гідратоутворення. Запропоновано спосіб і принципову схему установки для виробництва газового гідрату.