ВИКОРИСТАННЯ ВИПРОБУВАЧА ПЛАСТІВ БАГАТОЦИКЛОВОЇ ДІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ НАФТОГАЗОНАСИЧЕНОСТІ КОЛЕКТОРІВ МАЛОЇ ПОТУЖНОСТІ (НАФТОГАЗОВА ІНЖЕНЕРІЯ, 2017)
Запропонована конструкція випробувача пластів, яка дозволяє проводити селективне випробування колекторів у багатоцикловому режимі при різних величинах депресій та забезпечує можливість за-криття-відкриття його клапанів осьовим переміщенням бурильної колони. Ключові слова: випробувач пластів, селективне випробування, тріщинуваті колектори, депресія на пласт.