КОРОТКА ІСТОРІЯ СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ КАФЕДРИ «ОБЛАДНАННЯ НАФТОВИХ І ГАЗОВИХ ПРОМИСЛІВ» ПОЛТАВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ЮРІЯ КОНДРАТЮКА (НАФТОГАЗОВА ІНЖЕНЕРІЯ, 2017)
Висвітлено історію розвитку та становлення кафедри «Обладнання нафтових і газових промислів».