(untitled) (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено короткий опис розроблених у ПолтНТУ віброплощадок і порівняння їхніх споживчих якостей з найбільш поширеними вібромашинами як за питомими показниками енерго- та металоємності, динамічності, так і за допомогою безрозмірного комплексного параметра. Ключові слова: вібраційна машина; питомі показники енерго-, металоємності, динамічності; безрозмірний комплексний параметр.