(untitled) (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Визначено вплив на надійність каркасів окремих відмов елементів в’язей, спричинених випадковими впливами. Розглянуті моделі сталевих каркасів виробничих будівель, запроектованих на навантаження, регламентовані ДБН В.1.2-2:2006. Наведено залежність ймовірнісних параметрів каркасів від внеску різних в’язевих елементів у забезпечення просторової роботи каркасів. Ключові слова: надійність конструкцій, просторова робота, сталевий каркас, система в’язей.