(untitled) (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто особливості впливу масштабності розрахункової моделі на напружено-деформований стан конструкції залежно від типу апроксимації при незмінних початкових параметрах, на прикладі колеса огляду в Технологічному університеті м. Батумі, Грузія. Ключові слова: МСЕ, колесо огляду, розрахунок, напружено-деформований стан, чисельні дослідження