(untitled) (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розроблено методику апроксимації температурного поля в поперечному перерізі залізобетонного ригеля або балки. Запропоновано алгоритм визначення температури у вузлових точках перерізу шляхом інтерполяції температур за температурними показниками у контрольних точках перерізу, що заснований на наближенні ліній ізотерм еліптичними та параболічними апроксимаційними залежностями. Ключові слова: вогневі випробування, вогнестійкість, інтерполяція, залізобетонна балка, еліптичні залежності, параболічні залежності, апроксимаційні залежності.