(untitled) (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Проаналізовано надійність структури магістральної водопровідної мережі м. Полтава та приведено результати аналізу. Побудовано аналітичні вирази оцінювання надійності структури, обраховано чисельні значення всіх станів та працездатних станів зокрема. Обчислено надійність структури мережі для трьох окремих районів магістральної водопровідної мережі. Отримано числові значення граничної надійності структури. Ключові слова: водопровідна мережа, структура мережі, надійність структури, теорія графів.