(untitled) (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто модель, теоретичні засади і практичні рекомендації щодо забезпечення інноваційного та високотехнологічного розвитку машинобудівних підприємств із виробництва сучасної будівельної техніки в період трансформації економіки України на основі новітніх стандартів стратегічного та проектного менеджменту, інжинірингу й девелопменту, останніх досягнень науки і техніки. Доведено, що використання практичних результатів дослідження сприятиме успішному прогресу вітчизняних підприємств та їх швидкому переходу до світових стандартів господарювання. Ключові слова: інноваційний і високотехнологічний розвиток підприємства, стратегічний та проектний менеджмент, інжиніринг і програми розвитку підприємств.