АНАЛІЗ ЗАБУДОВИ М. ПОЛТАВА З ТОЧКИ ЗОРУ МОЖЛИВОСТІ РЕНОВАЦІЇ ЇЇ ПРОМИСЛОВИХ ЗОН ТА ОБ’ЄКТІВ (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто особливості реконструкції основних фондів промислових підприємств, розташованих на території міської забудови, шляхом їх перепрофілювання під будівлі громадського призначення. З’ясовано, що отримані результати проведеного аналізу забудови м. Полтава можна використовувати  при проектуванні реконструкції промислових об’єктів під будівлі громадського призначення. Надано пропозиції щодо вдосконалення структури сучасного міста завдяки перепрофілюванню нефункціонуючої промислової будівлі  під торговельно-офісний центр. Доведено, що аналіз забудови м. Полтава з точки зору реконструкції її промислових зон та об’єктів дає змогу визначити обсяг уже здійсненої реконструкції й об’єкти, які ще потребують перепрофілювання під будівлі громадського призначення в майбутньому.