ОЦІНКА КОНСТРУКТИВНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ЯКОСТЕЙ ВІБРАЦІЙНИХ МАШИН ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено короткий опис розроблених у ПолтНТУ віброплощадок і порівнянняїхніх споживчих якостей з найбільш поширеними вібромашинами як за питомимипоказниками енерго- та металоємності, динамічності, так і за допомогоюбезрозмірного комплексного параметра.Ключові слова: вібраційна машина; питомі показники енерго-, металоємності,динамічності; безрозмірний комплексний параметр.