РОЗРОБЛЕННЯ ПРУЖНИХ ОПОР ВІБРАЦІЙНИХ ПЛОЩАДОК ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено аналіз розроблених у ПолтНТУ нових конструкцій пружних опорвіброплощадок для формування залізобетонних виробів. Викладено основніпринципи конструювання високоефективних пружних опор зі зменшеноюматеріалоємністю й збереженням простоти їхніх конструкцій.Ключові слова: бетонна суміш, вібраційна площадка, пружна опора.