СТАТИСТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ ДЛЯ РОЗРАХУНКІВ НАДІЙНОСТІ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Виконано узагальнення статистичних характеристик випадкового процесу змінтемператури атмосферного повітря, необхідних для розрахунків надійностібудівельних конструкцій, з урахуванням додаткових географічних факторів, щовпливають на ці характеристики.Ключові слова: статистичні характеристики температури, квазістаціонарнийвипадковий процес, надійність будівельних конструкцій.