АНАЛІЗ ЗАХОДІВ ІЗ СКОРОЧЕННЯ СПОЖИВАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ В БУДІВЛЯХ НАВЧАЛЬНИХ КОРПУСІВ І ГУРТОЖИТКАХ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ НА ПРИКЛАДІ ДВНЗ «ПРИДНІПРОВСЬКА ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ» (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Виконано розрахунок можливої економії теплової енергії за рахунок відключенняопалення на зимовий період у навчальних корпусах та гуртожитках ДВНЗ «ПДАБА» зпереведенням навчального процесу на дистанційну форму навчання.Ключові слова: енергоспоживання, енергетична характеристика будівлі,економія, заходи з підвищення енергоефективності.