ВИЗНАЧЕННЯ ВНЕСКУ В’ЯЗЕВИХ ЕЛЕМЕНТІВ У НАДІЙНІСТЬ КАРКАСІВ ВИРОБНИЧИХ БУДІВЕЛЬ (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Визначено вплив на надійність каркасів окремих відмов елементів в’язей,спричинених випадковими впливами. Розглянуті моделі сталевих каркасів виробничихбудівель, запроектованих на навантаження, регламентовані ДБН В.1.2-2:2006.Наведено залежність ймовірнісних параметрів каркасів від внеску різних в’язевихелементів у забезпечення просторової роботи каркасів.Ключові слова: надійність конструкцій, просторова робота, сталевий каркас,система в’язей.