ІМОВІРНІСНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПОХИБКИ РОЗРАХУНКОВИХ МОДЕЛЕЙ ОПОРУ СТАЛЕВИХ ЕЛЕМЕНТІВ (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено статистичні характеристики похибок моделей опору сталевихелементів. Акцент зроблено на моделі опору, прийняті в Єврокодах. Визначенозначення часткових коефіцієнтів для моделей опору сталевих елементів.Ключові слова: похибка моделі опору, ймовірнісна модель, частковий коефіцієнт.