ВПЛИВ ПОЧАТКОВИХ ПАРАМЕТРІВ МАСШТАБНОСТІ1 РОЗРАХУНКОВОЇ МОДЕЛІ НА НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНИЙ СТАН, НА ПРИКЛАДІ КОНСОЛЬНОГО КОЛЕСА ОГЛЯДУ (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто особливості впливу масштабності розрахункової моделі нанапружено-деформований стан конструкції залежно від типу апроксимації принезмінних початкових параметрах, на прикладі колеса огляду в Технологічномууніверситеті м. Батумі, Грузія.Ключові слова: МСЕ, колесо огляду, розрахунок, напружено-деформований стан, чисельні дослідження