ОЦІНЮВАННЯ НАДІЙНОСТІ СТРУКТУРИ ВОДОПРОВІДНОЇ МЕРЕЖІ м. ПОЛТАВА (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Проаналізовано надійність структури магістральної водопровідної мережім. Полтава та приведено результати аналізу. Побудовано аналітичні виразиоцінювання надійності структури, обраховано чисельні значення всіх станів тапрацездатних станів зокрема. Обчислено надійність структури мережі для трьохокремих районів магістральної водопровідної мережі. Отримано числові значенняграничної надійності структури.Ключові слова: водопровідна мережа, структура мережі, надійність структури,теорія графів.