ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ТА ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНОГО РОЗВИТКУ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ ІЗ ВИРОБНИЦТВА СУЧАСНОЇ БУДІВЕЛЬНОЇ ТЕХНІКИ (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто модель, теоретичні засади і практичні рекомендації щодозабезпечення інноваційного та високотехнологічного розвитку машинобудівнихпідприємств із виробництва сучасної будівельної техніки в період трансформаціїекономіки України на основі новітніх стандартів стратегічного та проектногоменеджменту, інжинірингу й девелопменту, останніх досягнень науки і техніки.Доведено, що використання практичних результатів дослідження сприятимеуспішному прогресу вітчизняних підприємств та їх швидкому переходу до світовихстандартів господарювання.Ключові слова: інноваційний і високотехнологічний розвиток підприємства,стратегічний та проектний менеджмент, інжиніринг і програми розвиткупідприємств.