(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено результати дослідження силових та енергетичних параметрів процесу різання ґрунту різально-метальним робочим органом. Ключові слова: енергетичні параметри, різально-метальний робочий орган, різання ґрунту.