(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Продовжено дослідження з визначення дискретних аналогів аналітичних залежностей на основі геометричного апарату суперпозицій та можливості їх використання для дискретного моделювання геометричних образів об’єктів машинобудування та будівництва числовими послідовностями. Досліджено степеневі, показникові, логарифмічні функції. Ключові слова: дискретне геометричне моделювання, метод скінчених різниць, рекурентні залежності, математичний апарат числових послідовностей, геометричний апарат суперпозицій.