(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Дано короткий аналіз пристроїв ежекційного типу, які використовуються в процесі викликання припливу пластового флюїду при освоєнні свердловин. Проаналізовано комп’ютерні дослідження запропонованого пристрою та розроблено рекомендації по його конструктивних елементах. Ключові слова: освоєння свердловин, рідинно-газовий пристрій ежекційного типу, комп’ютерні дослідження.