(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто нові просторові конструкції– сталезалізобетонні структурно-вантові покриття, які складаються з армоцементної плити та структурної сталевої решітки. Описано їх будову, особливості, переваги, галузь застосування та можливі конструктивні вирішення. Ключові слова: сталезалізобетон, структура, ванти, плита, решітка, вузол.