(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Підібрано та експериментально отримано склади високоміцних бетонів. Визначено їх фізико-механічні властивості. Розглянуто використання високоміцних бетонів у трубобетонних елементах. Ключові слова: трубобетон, високоміцний бетон, міцність бетону.