(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
В статті наводиться аналіз напружено-деформованого стану тонкостінних залізобетонних куполів-оболонок. Поверхні окреслені за подібними геометричними формами. Визначена більш раціональна форма з двох можливих. Ключові слова: купол, зонтичний купол, складчастий купол, ПК«Ліра», гаусова кривина, головні напруження.