(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розроблено метод, що дозволяє зробити висновок про коректність поширення підходу, який поєднує проведення стандартних вогневих випробувань залізобетонних балок без прикладання механічного навантаження з подальшою розрахунковою інтерпретацією температурних вимірювань для оцінювання вогнестійкості будь-якої залізобетонної балки. Ключові слова: вогневі випробування, вогнестійкість, межа вогнестійкості, залізобетонна балка, несуча здатність, інтерпретація, адекватність.