(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено класифікацію силосних зерносховищ за розміщенням у просторі, виконано аналіз переваг та недоліків кожного з видів горизонтальних і вертикальних силосних зерносховищ, розглянуто конструктивні елементи круглих сталевих силосів з плоским і конусним дном. Ключові слова: горизонтальний силос, вертикальний силос, дах, конусне дно, плоске дно.