(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Проаналізовано причини, що викликали аварії та пошкодження металевих силосів; на прикладах розглянуто принципи їх належної експлуатації. Ключові слова: сталевий силос, аварії, руйнування.