(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Подано конструктивні рішення складених балок, наведено результати експериментальних досліджень і визначено особливості характеру руйнування двотаврових балок зі стінкою з орієнтовано-стружкових плит. Ключові слова: дерев’яна балка складеного перерізу, дерев’яний каркас, орієнтовано-стружкова плита, клеєні конструкції.