(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено конструкції зразків, методику проведення випробування і результати експерименту при роботі трубобетонних елементів на розтяг, описано характер розвитку деформацій. Ключові слова: трубобетонні елементи, розтяг, деформації