(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено порівняльну характеристику легких бетонів. Викладено рекомендації щодо їх застосування при підсиленні легких сталевих тонкостінних конструкцій. Ключові слова: легкі сталеві тонкостінні конструкції, керамзитобетон, полістиролбетон, арболітобетон, пінобетон, газобетон.