(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Викладено результати інженерно-геологічних вишукувань на майданчику будівництва об’єкта рекреаційного призначення на півострові між р. Стрижень і р. Десна в м. Чернігів. Обґрунтовано категорії складності інженерно-геологічних умов. Ключові слова: вишукування, розріз, інженерно-геологічний елемент, ґрунтові води.