(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Викладено результати вивченний фізико-властивости ґрунты механічних через статичну зондування на об’єкті рекреаційная призначенни на півострові між р. Стрижень і р. Десна в м. Чернігів. Ключові слова: зондування, опір, тертя, паля, щільність