(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено проект технічних умов на проектування та влаштування роз’єднувальних екранів з ґрунтоцементних елементів, які виготовляються бурозмішувальним методом. Ключові слова: роз’єднувальний екран, ґрунтоцементний елемент, бурозмішувальний метод, новобудова, існуюча споруда.