(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Подано основні положення методу прогнозування набору міцності тепло- і гідроізольованими бетонними виробами, тверднення яких відбувається без використання теплоносія. Запропоновано дослідження здійснювати у два етапи. Наведено експериментальні дані, отримані відповідно до положень першого етапу досліджень. Ключові слова: бетонний зразок, тепловиділення цементу, експеримент. УДК666.972