(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Виявлено та класифіковано елементи озеленення автомобільних доріг. Виконано порівняльний аналіз нормативних документів України та кількох зарубіжних країн стосовно розміщення елементів озеленення автомобільних доріг і вулиць, що сприятиме вдосконаленню методики проектування благоустрою дорожнього середовища. Ключові слова: класифікація, озеленення, дорожні посадки, автомобільні дороги, параметри розміщення, благоустрій.