(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Проаналізовано вміст мікроелементів йоду, брому в пластових водах Краснокутського родовища. Досліджено поклади родовища з підвищеним умістом іонів йоду та брому. Виявлено зв’язок між підвищеним умістом йоду в підземних водах нафтових родовищ та відповідними термобаричними умовами. Ключові слова: мікроелемент, йод, бром, пластові води, нафтоносні басейни, термобаричні умови.