(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2018)
У статті представлена методика вибору раціональних організаційно-технологічних рішень на об’єктах з будівництва або реконструкції елеваторів з використанням результатів експериментально-теоретичних досліджень автора. Наведено аналіз умов, в яких здійснюється операційна діяльність розглянутих підприємств. Отримані експериментально-статистичні залежності зміни показників такої операційної діяльності від організаційно-технологічних факторів і розроблені алгоритми дозволяють вибрати раціональні організаційно-технологічні рішення при будівництві та реконструкції елеваторів на підставі аналізу умов будівництва об’єкта і ефективного планування.