(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2018)
Наведено результати експериментальних досліджень несучої здатності залізобетонних елементів із листовим армуванням. Зображено креслення конструкцій експериментальних зразків. Побудовано графіки залежності несучої здатності випробуваних сталезалізобетонних зразків з листовим армуванням від висоти елемента; графіки залежності несучої здатності випробуваних сталезалізобетонних зразків з листовим армуванням від прикладеного ексцентриситету. Наведено фото, на яких показано характер руйнування дослідних сталебетонних зразків з листовим армуванням залежно від їх висоти. Побудовано загальний графік залежності несучої здатності від висоти елемента та ексцентриситету прикладеного навантаження.