(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено інформацію про співпрацю Українського товариства механіки ґрунтів, геотехніки і фундаментобудування з Міжнародним товариством механіки ґрунтів та геотехніки, зокрема про результати діяльності Українського товариства і перспективи його розвитку. Розглянуто участь українських фахівців у міжнародних та регіональних конференціях; результати дев’ятої Всеукраїнської науково-технічної конференції «Механіка ґрунтів, геотехніка і фундаметобудування: проблеми інновації та імплементація Єврокодів в Україні».