(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Систематизовано проблемні питання влаштування пальово-плитних фундаментів висотного житлового комплексу в зоні підземних виробок: підземні виробки із загальною площею підробітки 25%; вістря паль спираються у тріщинуваті вапняки, які під вагою будівлі можуть продавитися. Наведено досвід моделювання методом скінченних елементів роботи пальово-плитного фундаменту трихсекційного житлового будинку в зоні підземних виробок і результати геодезичного моніторингу будівництва комплексу.