(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено аналіз розроблених у ПолтНТУ нових конструкцій пружних опор віброплощадок для формування залізобетонних виробів. Викладено основні принципи конструювання високоефективних пружних опор зі зменшеною матеріалоємністю й збереженням простоти їхніх конструкцій. Ключові слова: бетонна суміш, вібраційна площадка, пружна опора.