(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Виконано розрахунок можливої економії теплової енергії за рахунок відключення опалення на зимовий період у навчальних корпусах та гуртожитках ДВНЗ «ПДАБА» з переведенням навчального процесу на дистанційну форму навчання. Ключові слова: енергоспоживання, енергетична характеристика будівлі, економія, заходи з підвищення енергоефективності.