(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Запропонованою методикою обчислені зимові і літні максимальні вітрові швидкості і тиски, що відповідають висотам горизонталей на топографічних картах Закарпатської області. Ключові слова: зимові і літні максимальні швидкості вітру, зимові і літні максимальні вітрові тиски, метеостанції, перехідні станції, напрямки, висотні коефіцієнти, висоти горизонталей на топографічних картах, районування території за максимальним вітровим тиском.